REKRYTERINGSFÖRETAG I STOCKHOLM

Hitta rätt person och kompetens för befattningen

Karisma är ett rekryteringsföretag i Stockholm som inte bara hittar ett attraktivt CV utan även kollar upp den sökandes produktionsbakgrund, motivation och personlighetsprofil.

 

Vi är lyhörda och kan sätta oss in i Din verksamhet och förstå just Dina behov. Karismas specialitet är att inte bara ge rätt kompetens, utan också produktivitet och rätt personlighet för befattningen!

 

Våra metoder och teknologi grundar sig på Hubbard® Management System, som används av fler individer och organisationer än något annat administrativt system i världen idag. Metoderna består av väl beprövade och framför allt fungerande verktyg inom en organisations alla områden. Alla medarbetare är viktiga. Med Karisma får Du rätt person på rätt plats med ökad trivsel och produktivitet som följd!

 

Vanligaste typerna av förekommande rekryteringar eller uppdrag på Karisma Rekryteringsföretag Stockholm är: Ingenjörer, tekniker, tekniska säljare, chefer, arbetsledare, ekonomer, administratörer, jurister, receptionister, kundtjänst medarbetare, serviceyrken samt kommunala befattningar främst på tekniska kontor. Våra kunder är oftast ägarledda bolag utan en egen personalavdelning.

Se även www.rekryteringstips.nu av Kurt Ståhl, VD, Karisma Rekrytering AB.

Kontakta Karisma idag på tel: 08-400 262 10

E-post: info@karisma.se

Garantier och Uppföljning

Karismas strävan är att du ska bli nöjd som kund (vi vill ju naturligtvis att du ska anlita oss igen). Alla rekryteringar följs upp. Skulle du mot förmodan inte bli nöjd med vår service, upprepar vi rekryteringsprocessen utan kostnad upp till 6 månader efter en anställning (eventuella annonskostnader tillkommer dock).

Referenser

Givetvis lämnar vi referenser. Kontakta oss gärna om du vill ha fler så tar vi fram ett antal som passar just din verksamhet.

Kurt Ståhl

VD

Karisma Rekrytering AB, rekryteringsföretag Stockholm, startades 1999 på Lidingö. Kurt Ståhl hjälpte i samband med starten till med sina marknadsföringskunskaper för att kartlägga marknaden och finna ett lämpligt företagsnamn. Efter några år gick Kurt Ståhl in som aktiv ägare och VD för bolaget och ägnar det mesta av tiden till försäljning och marknadsföring. Kurt Ståhl är ensam ägare till Karisma Rekrytering AB, 556564-5073 och bifirman Teknisk Säljkraft.

Kurt har på senare år även varit aktiv inom Företagarna och sedan början av 2017 Ordförande inom lokalföreningen Botkyrka-Salem och och även aktiv medlem och revisor på Rönninge Tennisklubb.

Ring gärna Kurt på tel 0739-465 805 om du har några frågor.

Agneta Ståhl

Serviceansvarig

Agneta Ståhl, rekryteringskonsult, har 20 års erfarenhet av chefsutveckling, personalhantering och rekrytering. Har tidigare varit VD i ett media bolag.

 

Ring gärna Agneta på tel 0706-50 19 40 om du har några frågor.